Κοντοζαμάνης για κοροναϊό: Ο κρατικός μηχανισμός δεν εφησυχάζει

Κοντοζαμάνης για κοροναϊό: Ο κρατικός μηχανισμός δεν εφησυχάζει

«Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε εμπειρία από παρελθόν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» είπε ο υφυπουργός Υγείας

kodozamanis-if
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υποδομές της χώρας σύμφωνα με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανά κρούσματα του επικίνδυνου κοροναϊού.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σε κάθε επίπεδο και πρόσθεσε «Καθησυχάζουμε τον κόσμο αλλά ο κρατικός μηχανισμός δεν εφησυχάζει». Ο ίδιος ανέφερε πως έχει ενεργοποιηθεί συγκεκριμένο σχέδιο για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και των μονάδων υγείας σε όλη την Ελλάδα ενώ εξελίσσονται ήδη ενέργειες για την ενημέρωση και την πρόληψη.

Ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν προχωρά σε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε εμπειρία από παρελθόν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας», επισήμανε διαβεβαιώνοντας ότι οι αρμόδιες ελληνικές αρχές είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε κρούσμα εμφανιστεί στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης