Η πρώτη ανάρτηση του Τρύφωνα Αλεξιάδη από το νοσοκομείο - Τον επισκέφθηκε ο Κικίλιας

Η πρώτη ανάρτηση του Τρύφωνα Αλεξιάδη από το νοσοκομείο - Τον επισκέφθηκε ο Κικίλιας

«Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε στο facebook ο πρώην υπουργός - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»

Απίστευτος Αλεξιάδης: «Περσινά ξινά σταφύλια» ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ
Την πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του έκανε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης. «Είμαι καλά» τόνισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές που έλαβε.

Δείτε την ανάρτησή του


Το Ιατρικό Ανακοινωθέν

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο σημειώνει τα ακόλουθα:

«Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προσήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία του ΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο».

Κλείσιμο
64564


Στις 11.00 το βράδυ της Τρίτης τον κ. Αλέξιάδη επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου Λευτέρη Μπούλια, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κ. Αλεξιάδη.

Το επεισόδιο

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Αλεξιάδης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες βοήθειες του παρασχέθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την ιδιότητα του γιατρού.

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο τη Βουλής, απ' όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Κρατικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης