Μήνυμα Χρυσοχοΐδη για το νέο έτος: Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι ιερό

Μήνυμα Χρυσοχοΐδη για το νέο έτος: Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι ιερό

Και το 2020 να αγωνιζόμαστε μαζί για μία κοινωνία απαλλαγμένη από το φόβο, το σκοτάδι και την απειλή σημειώνει στο μήνυμα του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

4994239
«Μπορούμε να πετύχουμε την ασφάλεια για όλους τους πολίτες και θα συνεχίσουμε και το 2020 να αγωνιζόμαστε μαζί για μία κοινωνία απαλλαγμένη από το φόβο, το σκοτάδι και την απειλή» τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προς το προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναλυτικά στο μήνυμα του για την έλευση του νέου έτους σημειώνει:

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Η νέα χρονιά θα βρει τις περισσότερες και τους περισσότερους από εσάς στο καθήκον για την προστασία του πολίτη.

Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι ιερό και πρέπει να είναι αυτονόητο και για τον κάτοικο του πιο απομακρυσμένου οικισμού της Ελλάδας.

Δίνετε αυτό τον αγώνα καθημερινά και πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής σας, με τις επεμβάσεις σας όμως να σώζουν ζωές.

Κλείσιμο
Αποδείξατε στην πράξη ότι μπορούμε να πετύχουμε την ασφάλεια για όλους και θα συνεχίσουμε και το 2020 να αγωνιζόμαστε μαζί για μία κοινωνία απαλλαγμένη από το φόβο, το σκοτάδι και την απειλή.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με φως, αισιοδοξία, ελπίδα και κουράγιο».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Κουμουτσάκος στο μήνυμα του προς το προσωπικό του Υπουργείου για την έλευση του νέου Έτους ανέφερε

Ευχαριστώντας σας για το κρίσιμο έργο που επιτελείτε και για ό,τι κάνετε για την ασφάλεια των πολιτών με σεβασμό στα δικαιώματα τους, σας εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό για τη Νέα Χρονιά.

Ο Λευτέρης Οικονόμου

Σε λίγες ώρες θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο, που σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας δεκαετίας και την απαρχή μιας νέας. Τέτοιες στιγμές όλοι μας ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, ενώ, προβαίνουμε σε έναν απολογισμό των περασμένων και σε έναν προβληματισμό για αυτά που ενδεχομένως θα ακολουθήσουν, επισημαίνει στο μήνυμα του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου. Και προσθέτει:

«Χωρίς αμφιβολία, η δεκαετία που κλείνει υπήρξε μια από τις πιο δύσκολες της πρόσφατης Ιστορίας μας. Όμως, τα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε μια βίαιη, αλλά συνάμα απαραίτητη ενηλικίωση. Τέθηκαν έτσι οι βάσεις για έναν εθνικό αναστοχασμό.

Η αρχή της νέας δεκαετίας βρίσκει την ελληνική κοινωνία ώριμη και ανυπόμονη για νέες, τολμηρές και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες. Η ελληνική κοινωνία στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η Χώρα μας δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το μέλλον, σε μια κοινή αναζήτηση. Μιας νέας συλλογικής εθνικής ταυτότητας απέναντι σε ένα ταχύτατο μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον.

Είναι πλέον καιρός να συναντηθούμε ξανά με την αλήθεια και την πρόοδο. Είναι η ώρα να χτίσουμε μαζί το νέο και απαραίτητο ελληνικό όνειρο. Να ανακαλύψουμε και πάλι τις αξίες της ατομικής, αλλά και της συλλογικής προκοπής. Του φιλότιμου και της πραγματικής αλληλεγγύης. Ιδιαίτερο ρόλο σε όλα αυτά θα έχει η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, οι Υπηρεσίες Εθνικής και κρατικής ασφάλειας. Αφού ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να φτιάξουμε την Ελλάδα μια σύγχρονη και περήφανη χώρα. Ένα εθνικό και σύγχρονο κράτος που κανείς και ποτέ πλέον δεν θα χαρακτηρίσει ως «failed State». Με περισσότερη ασφάλεια και περισσότερη ευημερία για όλους. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους και προσωπικά στον καθένα, υγεία, χαρά και οικογενειακή ευτυχία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης