ΠΑΣΟΚ: Το... γιόρτασαν με τους ρεπόρτερ του κόμματος στο Παγκράτι

ΠΑΣΟΚ: Το... γιόρτασαν με τους ρεπόρτερ του κόμματος στο Παγκράτι

Παρούσα η Φώφη Γεννηματά, που μίλησε με όλους, σε εξαιρετικά χαλαρή διάθεση - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

pasok2
Σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση εκπροσώπων του Τύπου με το Τμήμα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής. Οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε γνωστό μπαρ στο Παγκράτι μετά τις 21:00. Βέβαια το μαγαζί, γέμισε σε... ώρες ΠΑΣΟΚ, δηλαδή μετά τις 22:00.

Παρούσα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε ιδιαίτερα καλή διάθεση. Το χαμόγελό της, εκτός από το εορταστικό κλίμα των ημερών, μπορεί και να οφείλεται στην άνοδο του κόμματος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Η κυρία Γεννηματά συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και συντάκτες που καλύπτουν τα θέματα της Κεντροαριστεράς, ευδιάθετη και χαλαρή.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής. Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Κυριάκος, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας, οι εκπρόσωποι Τύπου Παύλος Χρηστίδης, Ζέφη Δημαδάμα, Παναγιώτης Βλάχος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Σπύρος Καρανικόλας, του οποίου τα νέα καθήκοντα ανακοινώθηκαν πρόσφατα, αφού ανέλαβε εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου.



Τα τραπέζια ή αλλιώς «πηγαδάκια» με ιδιαίτερη σημασία ήταν αυτό του Μανώλη Όθωνα με τον Πάσχο Μανδραβέλη και τον Μιχάλη Μιχαήλ. Στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ ήταν το τραπέζι του Παναγιώτη Βλάχου με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη, αλλά και εκείνο με τα στελέχη του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, του Νίκου Βοσδογάνη, του Σάββα Γουλόπουλου, αλλά και του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη.

Κλείσιμο
Ο Χρήστος Πρωτόπαππας, που έχει και κεντρικό ρολό σε ό,τι αφορά τα μέσα ενημέρωσης, ήταν στην παρέα των Λιαλιούτη, Χόνδρου και Μήτσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι τήρησαν τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, καπνίζοντας το τσιγάρο τους στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Παρότι το κρύο υπήρξε αρκετά τσουχτερό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν τον έξω χώρο για αρκετή ώρα και μάλιστα χωρίς διαμαρτυρίες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης