Στις Βρυξέλλες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Στις Βρυξέλλες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας – Πραγματοποίησε σειρά επαφών

xristodoulakis2
Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στις Βρυξέλλες στις 29 και 30 Νοεμβρίου προσκεκλημένος, ως κεντρικός ομιλητής, στη σύνοδο των Προέδρων και Γραμματέων των Οργανώσεων Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, με θέμα το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας.

Με αφορμή την επίσκεψη, ο Μ. Χριστοδουλάκης είχε σειρά συναντήσεων με την ηγεσία των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών τόσο στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Επιτροπή Περιφερειών, όπου, πέραν των πολιτικών θεμάτων που αφορούν το προσφυγικό και τη γενική οικονομική πολιτική της χώρας, έθεσε αναλυτικά και το σχεδιασμό του κόμματος για τη διενέργεια της Πολιτικής του Συνδιάσκεψης τους επόμενους μήνες, με θέμα την ατζέντα και τα σύγχρονα προτάγματα της σοσιαλδημοκρατίας για το σήμερα και το αύριο.

Στόχος της παρουσίας του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στις Βρυξέλλες ήταν να συνδράμει αντίστοιχα στο να ενισχυθούν οι σχέσεις τους κόμματος με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, στις οποίες τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να εμφιλοχωρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη από τον προηγούμενο μήνα αρκετά στελέχη με γνώση και εμπειρία των Ευρωπαϊκών θεμάτων όπως η Συλβάνα Ράπτη και ο Γιάννης Δάλμας συμμετείχαν σε επίσημες συναντήσεις και εκδηλώσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης