Αμετανόητος ο Πολάκης για την αήθη επίθεση στην Αγαπηδάκη: «Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη»

Αμετανόητος ο Πολάκης για την αήθη επίθεση στην Αγαπηδάκη: «Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη»

Νέα ανάρτηση στο Facebook - «Δεν μαθαίνει από τα λάθη του», γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών

pavlos-polakis
Αποδεικνύεται από τα γεγονότα ότι ο Παύλος Πολάκης δεν ξεχνάει. Δεν ξεχνάει ειδικά όσους του έχουν επιτεθεί. Το επιβεβαίωσε χθες, εξαπολύοντας πυρά εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, η οποία ορίστηκε μαζί με τον Απόστολο Δοξιάδη εθνική συντονίστρια για τα ανήλικα προσφυγόπουλα.

Πριν δύο χρόνια, το 2017, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε φιλοτεχνήσει ένα κείμενο πολεμικής με τίτλο «Ήταν ένα μικρό Πολάκι». Αν μη τί άλλο, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληρό κείμενο που περιγράφει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας σαν ένα παιδί που κατόπιν προτροΠασπής της μητέρας του κρατάει τα κακά του… θεωρώντας τα πολύτιμα!

Αλληγορικό κείμενο θα έλεγε κανείς, αλλά φαίνεται ότι έπληξε βαθιά τον Παύλο Πολάκη. Ίσως, επειδή είχε χάσει μικρός τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να τον μεγαλώσει μία θεία του. Ίσως πάλι, επειδή ο Παύλος Πολάκης βρήκε την ευκαιρία να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: να «ξεκατινιαστεί» μέσω των social media. Έτσι, λοιπόν, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός εξαπέλυσε εναντίον της επικρίτριάς του έναν οχετό με ύφος και φρασεολογία που ξεπέρασαν κι αυτό που μας είχε συνηθίσει.

Το κατόρθωμά του, όμως, είναι ότι πέτυχε ένα να ξεπλύνει σαν άλλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ την επίσης εκτός ορίων επίθεση που του είχε εξαπολύσει η σημερινή συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα. Στην καθυστερημένη απάντησή του, λοιπόν, αλλάζει ειδικότητα και από χειρουργός μετατρέπεται σε ψυχίατρο. Αν και κάποια στιγμή παραπέμπει στους ειδικότερους αυτού, δεν διστάζει για τις ανάγκες της περίπτωσης να «γνωματεύσει» μέσω Facebook!

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι «από τη "μελέτη" του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημά της (Ειρήνης Αγαπηδάκη) είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα: Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο, ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως, καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά...».

Κλείσιμο
Με τη φρασεολογία του, ο Παύλος Πολάκης ανάγκασε ακόμα και φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση Μίντια να στραφούν εναντίον του.

«Δεν μαθαίνει από τα λάθη του», γράφει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών κάνοντας λόγο για νέο σοβαρό ατόπημα του Παύλου Πολάκη.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει. Προέβη μία λιτή δήλωση, μέσω της οποίας είτε λίγο πολύ μας είπε: «Δεν θα ασχοληθώ με τον κύριο Πολάκη, αλλά με το έργο που μου έχει ανατεθεί».

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι είχε ασχοληθεί μαζί του και μάλιστα με δηλητηριώδη τρόπο. Τότε, όμως, ήταν ελεύθερη σκοπευτής, ενώ τώρα φέρει αξίωμα…

Σε νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, αφού εξαπολύει επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ξεκαθαρίζει ότι «δεν παίρνει πίσω ούτε λέξη».

Στο πλευρό της Ειρήνης Αγαπηδάκη, πάντως, στάθηκε σύσσωμη η κυβέρνηση. Κύκλοι της έκαναν λόγο για «άκρως συκοφαντική ανάρτηση», ενώ αναρωτήθηκαν πώς δεν έχει ακόμα κάποιος εγκαλέσει στην τάξη τον «σταθερό συνδαιτημόνα του κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ειρήνη Αγαπηδάκη βρέθηκε εν μέσω και μίας άλλης άγριας κόντρας ανάμεσα στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα» Δημήτρη Μανιάτη και στον Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος φέρεται να προστατεύει την συνεργάτιδά του στη νέα αποστολή τους. Όταν ο πρώην διευθύνων της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι χαρακτήρισε την Ειρήνη Αγαπηδάκη «πατσαβούρα» σε κάποια ανάρτησή του στα social media, ο Απόστολος Δοξιάδης με ανοιχτή επιστολή του την υποστήριξε και διέκοψε τη σποραδική συνεργασία που διατηρούσε με την εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ότι ο χαρακτηρισμός αυτός αφορούσε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, ενώ από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση κατά του Απόστολου Δοξιάδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης