Μπαραλιάκος (ΝΔ): Θα ήθελα Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μπαραλιάκος (ΝΔ): Θα ήθελα Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Νομίζω ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη η πατρίδα μας σήμερα» είπε ο βουλευτής Πιερίας του κυβερνώντος κόμματος

baraliakos1
Αυξάνονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που, με δημόσιες τοποθετήσεις τους, τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτή την φορά, ο βουλευτής Πιερίας με το κυβερνητικό κόμμα, Φώντας Μπαραλιάκος, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: “Αν ρωτάτε την προσωπική μου άποψη για το ποιον θα ήθελα να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ήθελα να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Κατά κοινή ομολογία είναι ένας πετυχημένος πρωθυπουργός, που ανέλαβε τη χώρα στα δύσκολα το 2012 και την έβαλε πάλι στην ευρωπαϊκή τροχιά, είναι συναινετικός -το έδειξε και με τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και με τη ΔΗΜΑΡ- και νομίζω ότι είναι ένα πρόσωπο που χρειάζεται σήμερα για να εκπροσωπήσει το θεσμό του ΠτΔ".

"Νομίζω ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη η πατρίδα μας σήμερα" συμπλήρωσε, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι "η επιλογή του προσώπου ανήκει στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, μετά και την αναθεώρηση του Συντάγματος, μπορεί να επιλέξει όποιο πρόσωπο επιθυμεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δε χωρά καμία συζήτηση".

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες δημόσιες τοποθετήσεις έχουν πραγματοποιήσει οι Μ. Βορίδης, Π. Μαντάς, Γ. Κύρτσος, Κ. Καραγκούνης, Μ. Χρυσομάλλης, Αν. Κατσανιώτης, Χρ. Στεφανάδης και Ι. Βαρτζόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης