Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό: Ο Μητσοτάκης τιμήθηκε με το «Βραβείο της Ελπίδας για ένα Καλύτερο Αύριο»

Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό: Ο Μητσοτάκης τιμήθηκε με το «Βραβείο της Ελπίδας για ένα Καλύτερο Αύριο»

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

mina3
Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Συμπόσιo για τον Ιατρικό Τουρισμό στις 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Titania, με πρωτοβουλία του ομίλου Επικοινωνίας Med-Professionals.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με το «Βραβείο της Ελπίδας για ένα Καλύτερο Αύριο».

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι των Υπουργείων Υγείας και Εξωτερικών αλλά και εκπρόσωποι του Υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Ι. Μουρμούρα, του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Πατούλη και της Προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου.

Απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε διακεκριμένους επιστήμονες Ιατρούς από όλη την Ελλάδα, για την προσφορά τους στην Ιατρική Επιστήμη και τις καινοτόμες τεχνικές τους.

mina1__2_
mina2
Κλείσιμο


Στην διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η σύσταση από το Υπουργείο Τουρισμού Επιτροπής Τουρισμού Υγείας κι Ευεξίας με Πρόεδρο την Ιδρύτρια των Med–Professionals, Ελένη Χόβρη.

Βασικός στόχος της επιτροπής αυτής είναι η καθιέρωση της Ελλάδας ως προορισμός Υγείας κι Ευεξίας και η προσέλκυση τουριστών υγείας ξεκινώντας από τουρίστες τρίτης ηλικίας.

Λαμβάνοντας τιμητικό έπαινο, η γιατρός Βιοπαθολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη μίλησε για το εργαστήριο της στην Κυπαρισσία «ANALYSIS». Επιπλέον, παρέδωσε στην πρόεδρο της επιτροπής Ιατρικού Τουρισμού και Ευεξίας του υπουργείου Τουρισμού, Ελένη Χόβρη, υπόμνημα με τα αιτήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που στόχο έχουν την αναβάθμιση του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης