Κεραμέως: Απάντησε στον Τσίπρα για την αναστολή έναρξης των 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

Κεραμέως: Απάντησε στον Τσίπρα για την αναστολή έναρξης των 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει άστοχη και εκδικητική την απόφαση αυτή - «Ακολουθούμε τη νόμιμη διαδικασία, τα τμήματα αυτά ιδρύθηκαν παράνομα» απάνττησε η υπουργός Παιδείας

n__kerameos_2962019
"Τα 37 πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς προηγουμένως να ζητηθεί η γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες και χωρίς σχεδιασμό. Ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών" τόνισε, σε ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε σημερινή συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, χαρακτήρισε άστοχη και εκδικητική την απόφαση της νυν πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να αναστείλει την έναρξη λειτουργίας των 37 νέων πανεπιστημιακών τμημάτων.

Η κ. Κεραμέως, στην απάντησή της, παραθέτει και τις τροπολογίες Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση νέων τμημάτων, που κατατέθηκαν τα τελευταία λεπτά πριν την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης