Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα η σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα η σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι

Η συνεδρίαση της ΚΟ θα είναι «άτυπη» και θα γίνει σε χαλαρό κλίμα - Στο επίκεντρο το προσφυγικό

kyri
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει σήμερα την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σε μία διαφορετική συνεδρίαση.

Η συνεδρίαση της ΚΟ θα είναι «άτυπη» και θα γίνει σε χαλαρό κλίμα, όχι στη Βουλή αλλά σε ξενοδοχείο στο Καβούρι. Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, προκειμένου να μην αισθάνονται οι τελευταίοι μακριά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis θα είναι ψηλά στην ατζέντα.

Στο επίκεντρο το προσφυγικό

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το προσφυγικό, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας από την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της μετεγκατάστασης προσφύγων από τα νησιά, στο πλαίσιο σχεδίου αποσυμφόρησης των εκεί hotspot, ενώ υπήρξε «άδειασμα» όσων ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Ακόμη, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, έτσι ώστε οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές, αλλά και το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης