Άγρια κόντρα Νοτοπούλου - Σιμόπουλου με αφορμή Ρομά στην παρέλαση: «Είστε ακροδεξιός» - «Ζητήστε συγγνώμη»

Άγρια κόντρα Νοτοπούλου - Σιμόπουλου με αφορμή Ρομά στην παρέλαση: «Είστε ακροδεξιός» - «Ζητήστε συγγνώμη»

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο βουλευτής της ΝΔ απεικονίζει μια νεαρή τσιγγάνα, που παρελαύνει με το σωματείο των Ρομά και ποζάρει ως ροκ σταρ στους φωτογράφους

roma
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Στράτου Σιμόπουλου, με αφορμή μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής της ΝΔ.

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο βουλευτής της ΝΔ απεικονίζει μια νεαρή τσιγγάνα, που παρελαύνει με το σωματείο των Ρομά και ποζάρει ως ροκ σταρ στους φωτογράφους.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Σιμόπουλος συνιστά στους διοργανωτές της παρέλασης να είναι πιο προσεκτικοί και να θέτουν αυστηρότερα κριτήρια για την επιλογή των συμμετεχόντων.

Στη χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη από πολλούς παρισταμένους υπήρξε η άποψη, ότι η συμμετοχή ορισμένων συλλόγων δεν...

Δημοσιεύτηκε από Στράτος ΣιμόπουλοςΑ στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019



Νοτοπούλου: Ακροδεξιό παραλήρημα του βουλευτή της ΝΔ


H συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία έκανε λόγο για «ρατσιστικό παραλήρημα του βουλευτή της ΝΔ», ενώ σχολιάζοντας τη φωτογραφία είπε: Tέτοια μυαλά σέρνει και τόση είναι η κατάντια του κ. Σιμόπουλου.

Κλείσιμο

Ακροδεξιό παραλήρημα απο βουλευτή της ΝΔ. Ένα νέο κορίτσι Ρομά από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ελλήνων...

Δημοσιεύτηκε από Κατερίνα Νοτοπούλου στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019





Η απάντηση του Στράτου Σιμόπουλου


Με νέα του ανάρτηση, ο Στράτος Σιμόπουλος, απάντηση στην Κατερίνα Νοτοπούλου, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

«Η κ. Νοτοπούλου διέκρινε ακροδεξιό ρατσιστικό παραλήρημα στην άποψη μου να επιλέγονται οι σύλλογοι οι οποίοι παρευλαύνουν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη «ανάλογα με το ειδικό τους βάρος σε θέματα παράδοσης και εθνικής συνείδησης» (υπάρχει σχετικό μου σχόλιο). Επίσης της φρεσκάρω τη μνήμη με δύο φωτογραφίες μου, σχετικά πρόσφατες, μήπως φιλοτιμηθεί να ζητήσει συγγνώμη για το δικό της παραλήρημα εναντίον μου. Φυσικά, που τέτοια ευθιξία», σημειώνει ο κ. Σιμόπουλος.

Η κ.Νοτοπούλου διέκρινε ακροδεξιό ρατσιστικό παραλήρημα στην άποψη μου να επιλέγονται οι σύλλογοι οι οποίοι παρελαύνουν...

Δημοσιεύτηκε από Στράτος ΣιμόπουλοςΑ στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης