ΚΕΘΕΑ: Συνάντηση με τον Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση για το νέο μοντέλο διοίκησης

kethea

Οι υπεύθυνοι υγείας των τεσσάρων κομμάτων εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία αλλάζει ο τρόπος διοίκησηςτου ΚΕΘΕΑ

Εξηγήσεις από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την αλλαγή του τρόπου διοίκησης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Αυτό ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι τεσσάρων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25) μετά τη συνάντησή τους την Τετάρτη στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με τη διοίκηση και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Κέντρου. Το αίτημα διατυπώθηκε, όπως ανέφεραν, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό, και αναμένεται η απάντησή του.

Οι υπεύθυνοι υγείας των τεσσάρων κομμάτων εξέφρασαν την αντίθεση των κομμάτων τους στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης με την οποία αλλάζει ο τρόπος διοίκησης του ΚΕΘΕΑ και συμφώνησαν να προασπίσουν το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και τον δημόσιο χαρακτήρα της απεξάρτησης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kybernisi

Η Ελληνική αγορά αυτοκινήτου ήταν, είναι και θα είναι, μία από τις σημαντικότερες αγορές για τα δημοσιονομικά έσοδα της χώρας μας, έστω και ας μην υπάρχει -προς το παρόν- κάποια παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα.

19-11-20_0010__DPC4659

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με νέους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ τόνισε ότι πρέπει να αντικατασταθεί η συμφωνία του Δουβλίνου για τους μετανάστες, ενώ είπε ότι νικάς τους λαϊκιστές όταν δεν τους αντιγράφεις

8