Τζανακόπουλος σε Βρούτση: Η παράταξή σας κατέλυσε τη Δημοκρατία

Τζανακόπουλος σε Βρούτση: Η παράταξή σας κατέλυσε τη Δημοκρατία

Ακραίοι τόνοι από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Βουλής - Η ένταση ξεκίνησε όταν ο υπουργός Εργασίας σχολίασε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

tzanakopoulos_10
Ως πολιτικό γόνο παρατάξεων που κατέλυσαν την Δημοκρατία χαρακτήρισε την Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους ακραίους τόνους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να απαντήσει στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ο οποίος άσκησε κριτική στην εφημερίδα «Αυγή» για το σημερινό της πρωτοσέλιδο που μιλά για fake στοιχεία αναφορικά με την απονομή συντάξεων, είπε «ο κ. Βρούτσης είναι «λίγος» για να χαρακτηρίζει «φυλλάδα» την εφημερίδα «Αυγή», «που 70 χρόνια δίνει αγώνες για τη Δημοκρατία, όταν η παράταξή του (σ.σ. η δεξιά παράταξη) την κατέλυσε μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο»

O Δ. Τζανακόπουλος κάλεσε τον υπουργό Εργασίας να «πλένει το στόμα του όταν μιλά για την «Αυγή»» και συνέχισε λέγοντας «Να προσέχει πως μιλάει ο Βρούτσης», επανήλθε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης εξήγησε ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο αναρωτήθηκε πως μπορεί ο αρνείται τα επίσημα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης