«Ορεινές Συμφωνίες»: O Μητσοτάκης στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του πατέρα του

«Ορεινές Συμφωνίες»: O Μητσοτάκης στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του πατέρα του

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου και πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

mits0
Στην «επίσημη πρώτη» της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες» που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Ευθυμίου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.

Η ταινία αφορά τη ζωή του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου, ενώ αποτελεί μια παραγωγή του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η ταινία πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με φόντο σε πολλές από αυτές τα αγαπημένα του βουνά της Κρήτης, ενώ παρουσιάζονται και ντοκουμέντα από την προσωπική του ζωή.

Πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Κων. Μητσοτάκη


Μάλιστα, στην ταινία περιλαμβάνονται και αποσπάσματα μιας συνέντευξης που έδωσε στον Βαγγέλη Ευθυμίου ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον Μάιο του 2017, σχεδόν 20 μέρες πριν αποβιώσει, με έμφαση κυρίως σε θέματα περιβάλλοντος.

Κλείσιμο
Μάλιστα, για την περάτωση της ταινίας, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρείχε στον σκηνοθέτη πλήρη πρόσβαση σε όλο το αρχείο του, με αποτέλεσμα να σκιαγραφείται η πορεία του από την Κρήτη και την αντίσταση κατά των Ναζί, ως τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στα πολιτικά τεκταινόμενα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, τη σχέση του με τη Μαρίκα Μητσοτάκη και, φυσικά, με τη φύση και τα βουνά της Κρήτης.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:


Ορεινές Συμφωνίες | Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης