Φωτογραφίες: Ο Μητσοτάκης στην εμβληματική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο

Φωτογραφίες: Ο Μητσοτάκης στην εμβληματική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram νέες φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο

kairo_mitsotakis5
Νέες φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο, ένα εμβληματικό έργο που αποδεικνύει πόσο ανθηρή ήταν κάποτε η ορθόδοξη ελληνική κοινότητα της Αιγύπτου», γράφει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Μονή συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Στην επίσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία του χριστιανισμού, η Ιερά Μονή και ο Ναός του Αγίου Γεωργίου αποκαταστάθηκαν με τη φροντίδα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου του Β’ και με την αποκλειστική χορηγία της Μαρίνας και του Αθανάσιου Μαρτίνου, οι οποίοι ήταν παρόντες στην επίσκεψη. Την ξενάγηση της ελληνικής αντιπροσωπείας έκανε ο Επίσκοπος Βαβυλώνος κ. Θεόδωρος.



kairo_mitsotakis
kairo_mitsotakis1
kairo_mitsotakis2
kairo_mitsotakis3
kairo_mitsotakis4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης