Νίκος Ρωμανός: Να καταδικάσει το ΚΚΕ το στέλεχός του

Νίκος Ρωμανός: Να καταδικάσει το ΚΚΕ το στέλεχός του

«H βία είναι κάτι που δεν δεχόμαστε υπό καμία συνθήκη και από όπου και αν προέρχεται», τονίζει ο Διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ  Νίκος Ρωμανός

nikos_romanoss
Επίθεση στο ΚΚΕ για τη στάση του όσον αφορά το επεισόδιο στελέχους του εναντίον αστυνομικού κατά τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός. Ο κύριος Ρωμανός αναρωτήθηκε σκωπτικά εάν το κομμουνιστικό κόμμα καταδικάζει τη βία ανάλογα από πού προέρχεται.
«Υπάρχει κάποια δήλωση του ΚΚΕ που να καταδικάζει την τραγική και αποτρόπαιη πράξητου στελέχους του και να καταδικάζει τη βία;Ή καταδικ'αζουμε τη βία ανάλογα από πού προέρχεται; Το ΚΚΕ συμφωνεί μαζί μου;» επισήμανε και συνέχισε: «Εγώ θα έλεγα το ίδιο ακόμη και αν ήταν από τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Αλλά δεν μπορεί το ΚΚΕ να βγάζει ανακοινώσεις όταν υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα στην άκρα φασιστική δεξιά, γιατί δεν είναι άκρα δεξιά αυτή, εννοώ στη Χρυσή Αυγή ή οπουδήποτε αλλού και να μην έχει μια λέξη να καταδικάσει το στέλεχός του και αντίθετα να βρίσκει αφορμή να πει οτιδήποτε για τον κ. Μπογδάνο που είπε το αυτονόητο.Είναι ντροπή για τη χώρα, είναι ντροπή για τη Δημοκρατία και είναι ντροπή και για τα κόμματα τα κοινοβουλευτικάνα μην ομονοούμε στα αυτονόητα»


Ο Νίκος Ρωμανός για τη στάση του ΚΚΕ

Όπως είπε ο Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στο "Attica TV"  και την εκπομπή των Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιάννη Κορωναίου «σε μια δημοκρατία όπως είναι η δική μας, η βία είναι κάτι που δεν δεχόμαστε υπό καμία συνθήκη και από όπου και αν προέρχεται» και ρωτά «το ΚΚΕ συμφωνεί μαζί μου;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης