«Ξιφομαχία» Ταχιάου-Νοτοπούλου για το Μετρό Θεσσαλονίκης: «Είστε Τρολ» - «Λέτε ασύστολα ψέματα»

«Ξιφομαχία» Ταχιάου-Νοτοπούλου για το Μετρό Θεσσαλονίκης: «Είστε Τρολ» - «Λέτε ασύστολα ψέματα»

Έντονοι διάλογοι και αντιπαράθεση στο συμβούλιο του Δήμου

tah_not
Αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Αττικό Μετρό, Νίκου Ταχιάου και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί", Κατερίνας Νοτοπούλου, σημειώθηκε στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης με μοναδικό θέμα συζήτησης το Μετρό και τα αρχαία του Σταθμού Βενιζέλου.

Η κυρία Νοτοπούλου ζητούσε επίμονα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή, να λάβει το λόγο, ως επικεφαλής παράταξης, προκειμένου να διαβάσει την επιστολή του πρώην προέδρου της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλου, αναφορικά με την πορεία του Μετρό, την ώρα που ήταν στο βήμα για δευτερολογία ο νυν πρόεδρος, Νίκος Ταχιάος.

Απαντώντας στην κ. Νοτοπούλου, ο Νίκος Ταχιάος έκανε λόγο για πασαρέλα και φιέστες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την χαρακτήρισε και τρολ.

«Κάνατε πασαρέλες και φιέστες αλλά μετρό δεν υπάρχει. Πριν από τα τέλη του 2022 δεν θα υπάρχει και στοίχημα μας είναι να υπάρχει μαζί την Βενιζέλου το 2023. Επικοινωνιακά πουλάει ένα ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη, με ένα παιχνίδι να εγκαινιάζουμε κάθε βδομάδα», είπε.

«Αυτός είναι ο γκαϊλές σας;», είπε ο κ.Ταχιάος μετά τις συνεχείς αναφορές της κ.Νοτοπούλου να αναγνωσθεί η επιστολή του πρώην προέδρου της Αττικό Μετρό. «Υπάρχει λόγος που δεν θέλετε να αναγνωσθεί η επιστολή του κ.Μυλόπουλου;», αναρωτήθηκε η βουλευτής απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

«Σας διαβεβαιώ ότι το Μετρό θα το πάμε μέχρι τέλους. Το δημόσιο χρήμα θα το προστατεύσουμε εμείς. Ωραία η πασαρέλα και το παραμύθι, όμως Μετρό δεν θα υπήρχε στην πόλη πριν τα τέλη του 2022 και θα έλειπε ο σταθμός Βενιζέλου. Και το δικό μας στοίχημα είναι να ολοκληρωθεί όλο στις αρχές του 2023», ανέφερε ο κ.Ταχιάος.

Κλείσιμο
«Λέτε ασύστολα ψέματα. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει το μέλλον της πόλης», είπε από την πλευρά της η κυρία Νοτοπούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης