Αντρέας Μιχαηλίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπερτριπλάσιος ο αριθμός των μεταναστών που διαμένουν στο Κ.Υ.Τ της Χίου

Αντρέας Μιχαηλίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπερτριπλάσιος ο αριθμός των μεταναστών που διαμένουν στο Κ.Υ.Τ της Χίου

Τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» πως «αν συνυπολογίσει κανείς και τους ανθρώπους που μένουν εκτός της δομής του Κ.Υ.Τ, φιλοξενούνται δηλαδή σε διαμερίσματα κ.λ.π. μιλάμε για περίπου τέσσερις χιλιάδες ανθρώπους και πριν τις εκλογές ήταν περίπου χίλιοι τριακόσιοι». 

xios-michailidis
Αναφερόμενος στην αυξημένη μεταναστευτική ροή των τελευταίων μηνών και τα σοβαρά ζητήματα που δημιουργούνται στις τοπικές κοινωνίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέας Μιχαηλίδης τόνισε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη την ανάγκη συναινετικής επίλυσης των ζητημάτων δεδομένου ότι ο αριθμός των ανθρώπων μου μένουν στο Κ.Υ.Τ της Χίου είναι υπερτιπλάσιος.

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως «αν συνυπολογίσει κανείς και τους ανθρώπους που μένουν εκτός της δομής του Κ.Υ.Τ, φιλοξενούνται δηλαδή σε διαμερίσματα κ.λ.π. μιλάμε για περίπου τέσσερις χιλιάδες ανθρώπους και πριν τις εκλογές ήταν περίπου χίλιοι τριακόσιοι».

Επιπλέον, παίρνοντας απόσταση από ακραίες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως με πλειοδοσίες και υπερβολές δεν μπορεί να λυθεί το θέμα και χρειάζεται συναίνεση αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να μπορούν να διασφαλιστούν τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης