Με το αεροπλάνο της γραμμής πήγαν Κυριάκος και Μαρέβα στη Βοστώνη

Με το αεροπλάνο της γραμμής πήγαν Κυριάκος και Μαρέβα στη Βοστώνη

Για να δουν το γιο τους, με την ευκαιρία του ταξιδιού στην Νέα Υόρκη

kyriakos_mareva_aeroplano
Μετά το επίσημο ταξίδι του για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι ταξίδεψαν στη Βοστώνη όπου σπουδάζει ο γιος τους Κωνσταντίνος, για το parents' weekend.

Ο κύριος Μητσοτάκης μάλιστα ανέβασε φωτογραφία από την συνάντησή τους στα social media, ενημερώνοντας για το ταξίδι του αυτό.

mitsotakis-insta


Παρόλα αυτά, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα και φήμες, που έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του πραγματοποίησαν το ταξίδι αυτό και την επίσκεψη στο γιο τους με «χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων», ότι δηλαδή χρησιμοποίησαν για προσωπικούς λόγους το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Οι πληροφορίες αυτές όμως αποδείχθηκαν συκοφαντίες, καθώς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, δημοσιοποίησε σήμερα στο Twitter τα εισιτήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι από το αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης προς τη Βοστώνη, αποδεικνύοντας πως για το ταξίδι τους χρησιμοποίησαν ένα από τα αεροπλάνα της γραμμής. Παράλληλα δημοσίευσε και μια φωτογραφία των δυο τους από την συγκεκριμένη πτήση, καθισμένοι στην οικονομική θέση και χαμογελαστοί, να κάνουν «thumbs up» σε έναν συνεπιβάτη τους που τους φωτογραφίζει.
Κλείσιμο
kyriakos_mareva_aeroplano
eisitirio_kyriakos_ena
eisitirio_mareva_ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης