Η Νοτοπούλου έκανε τον CEO... «τσέο» και γκρέμισε το Τwitter

Η Νοτοπούλου έκανε τον CEO... «τσέο» και γκρέμισε το Τwitter

Ατελείωτο πάρτι στο Twitter με τα... αγγλικά του ΣΥΡΙΖΑ - «Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ» απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

notopoyloy-ceo-arthroy
Μία λέξη της Κατερίνας Νοτοπούλου βγαλμένη από τα αγγλικά του... ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετή για να ξεκινήσει σήμερα ένα ατελείωτο πάρτι στο διαδίκτυο. Η πρώην υπουργός και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στην Thomas Cook και αναφέρθηκε στον CEO της βρετανικής εταιρείας αποκαλώντας τον «τσέο»!

Δείτε το βίντεο


Η αναφορά αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές οι οποίοι πήραν το συγκεκριμένο απόσπασμα και ξεκίνησαν ένα ατελείωτο τρολάρισμα στο διαδίκτυο για τον «τσεο» της Κατερίνας Νοτοπούλου. 

Το Twitter πήρε... φωτιά με τους χρήστες να υπενθυμίζουν τα Αγγλικά του Τσίπρα αλλά και το «κόπι-πάστε» του Παύλου Πολάκη.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αναρτήσεις:


Κλείσιμο

Πήρα τηλέφωνο έναν τσέο και του πρότεινα να κάνουμε μπίζνες Αζ γιούζουαλ. Μου απάντησε ότι για να συμφωνήσει, θέλει και την Νοτοπούλου στο project που του πρότεινα.



Τι είχαμε τι χάσαμε #τσεο σε ξεχάσαμε.


Μάνου #Τσεο
τσεο γκεβαρεο


Δεν έχει τον #ΤΣΕΟ της


Είχαμε μάθει για κοπι-πάστε, για στροφή 360 μοιρών, για ότι οι καμήλες είναι γαϊδούρια σήμερα μάθαμε ότι οι CEO λέγονται Τσέο!

Να χαρώ εγώ μορφωμένους…


Είστε άδικοι, αφού είναι "τσιφ εξέκιουτιβ οφισερ=ΤΣΕΟ"



Μπέλα #ΤΣΕΟ μπέλα τσέο μπέλα τσέο

Τσε ήντα θες να πεις δηλαδής;

Οτι εν έχουμε καλούς τσεό στη λεβεντοζέννα;

Το #τσεο κλίνεται κατά το ΚΤΕΟ;


Στην αντεπίθεση η Νοτοπούλου

Μετά τον... χαμό, η Κατερίνα Νοτοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση, γράφοντας στο Facebook: «Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ από πρωινό μου σαρδάμ στην εκφορά του CEO και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων. Δεν ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ για το "σαρδάμ" του κ.Θεοχαρη που μπέρδεψε το "Thomas Cook Collapse" με το "business as usual". Τα σχόλια δικά σας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης