Κεγκέρογλου: Σαφέστατες οι ενδείξεις για παραθεσμικές παρεμβάσεις Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη

Κεγκέρογλου: Σαφέστατες οι ενδείξεις για παραθεσμικές παρεμβάσεις Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη

Υπέρ της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής το ΚΙΝΑΛ

kegeroglou
Υπέρ της συγκρότησης Προανακριτικής επιτροπής για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής, ξεκαθαρίζοντας ότι «η αναζήτηση άλλοθι σε δήθεν αναρμοδιότητα ή άλλα δικονομικά προσχήματα είναι συνενοχή».

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου, σε δήλωσή του επισημαίνει πως «ο καυγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πριν καν λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αποδεικνύει τις σκοπιμότητές τους και την προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις εσωκομματικές τους διαφωνίες».

Και προσθέτει: «Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει, όλα στο φως και μετά την πρώτη ανάγνωση των στοιχείων ξεκινούμε με την πρόταση για προανακριτική, αφού υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις για παραθεσμικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη του κ. Παπαγγελόπουλου, κατονομαζόμενου και ως υπουργού με το ένα πόδι στην ΝΔ και το άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, τόσο για την σκευωρία, όσο και για τους σκευωρούς. Και προειδοποιούμε, η αναζήτηση άλλοθι σε δήθεν αναρμοδιότητα ή άλλα δικονομικά προσχήματα είναι συνενοχή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης