Στην Κάρπαθο «ινκόγκνιτο» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Στην Κάρπαθο «ινκόγκνιτο» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Ο κ. Καραμανλής αποδέχτηκε την πρόσκληση γνωστού εφοπλιστή, στο σκάφος του οποίου παρέμεινε με την οικογένειά του τέσσερις ημέρες

prodose
Την όμορφη Κάρπαθο επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά του ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, αποδεχόμενος την πρόσκληση γνωστού εφοπλιστή στο σκάφος του οποίου παρέμειναν τέσσερις ημέρες.

«Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στον Βρόντη. Ήταν μεγάλη παρέα ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Γιάννης Φιξ. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως όσες μέρες ήταν εδώ το σκάφος, υπήρχε κι ένα υποβρύχιο στην περιοχή, προφανώς για λόγους ασφαλείας», λέει κάτοικος του νησιού και συνεχίζει: «Ο κ. Καραμανλής πέρασε τις περισσότερες ώρες στο σκάφος ενώ στις ελάχιστες βόλτες του εμφανίστηκε φορώντας μεγάλα γυαλιά και σκούφο».

Μία από τις ελάχιστες φορές που βγήκε έξω για φαγητό ήταν στα Σπόα, ένα πανέμορφο χωριό με καλό φαγητό. Ο μόνος που τον επισκέφθηκε στο σκάφος ήταν ο Καρπάθιος γυναικολόγος Dr. Μανώλης Καπετανάκης με τον οποίο ο κ. Καραμανλής διατηρεί φιλικές σχέσεις. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή κ. Νατάσα Παζαΐτη επισκέφθηκε την Όλυμπο, ένα χωριό που την ενθουσίασε.

Εκεί, έκανε τα ψώνια της σε ένα από τα παραδοσιακά μαγαζιά της περιοχής «προδίδοντας» το μυστικό των διακοπών και τον ενθουσιασμό της για την όμορφη Κάρπαθο.



Natassa-Karpathos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης