Νόνη Δούνια: Δεν είμαι έτοιμη για υπουργείο ακόμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις

Νόνη Δούνια: Δεν είμαι έτοιμη για υπουργείο ακόμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις

«Δε θα κάνω ρουσφέτια, αλλά θα ικανοποιήσω δίκαια τα αιτήματα», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ

Noni_Dounia
Καλεσμένη στην εκπομπή One Talk βρέθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, όπου μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς είναι μητέρα δύο παιδιών. Η νέα βουλευτής όπως είπε προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες μεταξύ της οικογενειακής ζωής και της καινούριας της ιδιότητας χωρίς όμως να την τρομάζει κάτι τέτοιο.

Μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα σχολίασαν την συνάντηση της Μπριζίτ Μακρόν και της Μαρέβα Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των ταξιδιών του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συναντήσεών του με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Με αφορμή το στυλ και τις ενδυματολογικές επιλογές των δύο γυναικών, η κα. Δούνια μίλησε για τις στιλιστικές αλλαγές που επιβάλει η ίδια στον εαυτό της λόγω ηλικίας, αλλά κυρίως λόγω μητρότητας, ενώ αποκάλυψε πως ουδέποτε την ενδιέφερε η εμφάνιση όσο η συνολική της παρουσία και ο λόγος της σε ένα χώρο.

Για το νέο χώρο στον οποίο έχει εισέλθει υποστήριξε πως «οφείλεις να προσέχεις τι λες στο δημόσιο λόγο» και πως «μαθαίνεις στην πορεία πώς να χειρίζεσαι το λόγο σου στα μίντια».
«Είναι μια εμπειρία», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα αν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική, η κα. Δούνια απάντησε αρνητικά. Η πρώτη φορά που σκέφθηκε να ασχοληθεί με τα κοινά ήταν όταν έγινε μητέρα και θεώρησε πως μπορεί να συνεισφέρει στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Κλείσιμο
Ν. Δούνια στο One Channel: Δεν είμαι έτοιμη για υπουργείο ακόμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις


Μίλησε ακόμα για τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή και για τη δυσκολία διαχείρισης ενός νοικοκυριού και μιας οικογένειας.

Αναφορικά με τη νέα της θέση, δήλωσε πως θα μιλήσει στη Βουλή όταν αισθανθεί έτοιμη και όταν θα έχει κάτι να πει. Τα θέματα που την απασχολούν επικεντρώνονται κυρίως γύρω από τα ζητήματα της περιφέρειας στην οποία εκλέχθηκε, Β’ Πειραιώς, αλλά και στα προβλήματα των νησιών και στην οδική ασφάλεια.

Σε καμία περίπτωση δε θα δεχόταν πρόταση για ανάληψη υπουργείου, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, «δεν είμαι έτοιμη για υπουργείο ακόμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις. Το ζητούμενο είναι να δουλέψεις «γι’ αυτά που έχει ανάγκη η περιφέρεια και οι άνθρωποι που με ψήφισαν».

«Δε θα κάνω ρουσφέτια, αλλά θα ικανοποιήσω δίκαια τα αιτήματα», συμπλήρωσε. Τέλος, μίλησε για την επιλογή της ΝΔ, εξηγώντας πως ανέκαθεν ήταν σταθερή ψηφοφόρος και είναι το κόμμα που της ταιριάζει καλύτερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης