ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης μας λέει να ξεχάσουμε τη μείωση στα υπερπλεονάσματα μέχρι το 2021

ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης μας λέει να ξεχάσουμε τη μείωση στα υπερπλεονάσματα μέχρι το 2021

Το Κίνημα Αλλαγής ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ενόψει του αυριανού ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι – Στο στόχαστρό του η πολιτική της κυβέρνησης για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

kinal
Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στρατηγική μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων άσκησε το Κίνημα Αλλαγής, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι, όπου και θα συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Μάλιστα το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του κ. Τσίπρα, διαπίστωση που «επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ίδιο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με το ενημερωτικό σημείωμα για τους στόχους της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Μακρόν», ενώ σπεύδει να υποχωρήσει πριν τη συνάντηση, προκειμένου «να μην δυσκολέψει τον κ. Μακρόν».

«Άλλα βέβαια έλεγε πριν τις εκλογές. Αλλά είπαμε... σταθερά στον δρόμο και στις συνήθειες του Τσίπρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του κ. Τσίπρα.

Την διαπίστωσή μας αυτή επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ίδιο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με το ενημερωτικό σημείωμα για τους στόχους της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Μακρόν. Και μάλιστα μέσα στην ίδια ημέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης μας αναγγέλλει ότι πρέπει να ξεχάσουμε την μείωση των δυσβάστακτων στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα τουλάχιστον μέχρι το 2021 και βλέπουμε.

Σπεύδει μάλιστα να υποχωρήσει πριν την συνάντηση, προφανώς για να μην δυσκολέψει τον κ. Μακρόν. Χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι με την συνέχιση της πολιτικής λιτότητας δυσκολεύει την ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Άλλα βέβαια έλεγε πριν τις εκλογές.

Αλλά είπαμε... σταθερά στον δρόμο και στις συνήθειες του Τσίπρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης