Πέτσας: Η Οδύσσεια των Ελλήνων παρατάθηκε 4,5 χρόνια για να ανέβει στην εξουσία ο Τσίπρας

Πέτσας: Η Οδύσσεια των Ελλήνων παρατάθηκε 4,5 χρόνια για να ανέβει στην εξουσία ο Τσίπρας

«Οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια» η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπη στην κινδυνολογία του πρώην πρωθυπουργού

petsas-inter
Για παράταση της σύγχρονης Οδύσσειας του ελληνικού λαού για 4,5 «γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει - με κάθε τρόπο - στην καρέκλα του Πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην απάντησή του στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το διάγγελμα της Ιθάκης.

«Για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115» υπενθυμίζει ο κ. Πέτσας.

Απαντώντας, τέλος, στην κινδυνολογία του Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει ότι «οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα έχει ως εξής:

«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει - με κάθε τρόπο - στην καρέκλα του Πρωθυπουργού.
Και για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115.

Εξαιτίας της «περιπέτειας» που έζησαν στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα.

Κλείσιμο
Όσο για την κινδυνολογία του, μπορεί ο ίδιος να εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων, αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης