Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον μικρό Μιχάλη

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον μικρό Μιχάλη

«Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ» έγραψε ο πρωθυπουργός για τον μικρό του φίλο που ήρθε από τη Ρόδο να παρακολουθήσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - Πώς γνωρίστηκαν

kyriakos-rodos-trias
Ένα πολύ ιδιαίτερο «ευχαριστώ» είχε να πει μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απευθύνθηκε στον μικρό Μιχάλη από τη Ρόδο, που είναι ΑΜΕΑ και ταξίδεψε με την οικογένειά του για να παρακολουθήσει την διαδικασία από τα θεωρεία της Βουλής.

«Περισσότερο από όλους σήμερα στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης που ταξίδεψε από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ», έγραψε ο πρωθυπουργός για τον φίλο του, ενώ η γνωριμία τους ξεκίνησε από το 2018.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περισσότερο από όλους σήμερα στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης που ταξίδεψε από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γνωρίσει τον μικρό του φίλο στη Ρόδο τον Μάρτιο του 2018 όταν είχε επισκεφθεί το νησί ως πρόεδρος της ΝΔ για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου. Ο Μιχάλης «κέρδισε» κατά την σύντομη συνάντησή τους τότε και τον πρόεδρο της ΝΔ στον οποίο ο μικρός είχε ήδη μεγάλη αδυναμία, αφού όπως είχε πει ο πατέρας του στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον παρακολουθεί ανελλιπώς στην τηλεόραση!

Κλείσιμο
kyriakos-rodos-ena


Κατά την συνάντησή τους, ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε στον Μιχάλη ότι θα τα ξαναπούν, όπως και έγινε λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2018, όταν βρέθηκε στην Αθήνα με την οικογένειά του, στο πλαίσιο των θεραπειών που υποβάλλεται για να μπορέσει να περπατήσει. Φυσικά και δεν ξέχασε την υπόσχεση που του είχε δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι θα ξανασυναντηθούν και το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ο μπαμπάς του Γιώργος, η μητέρα του Μαριέττα και ο αδελφός του Φώτης, είναι οι φύλακες άγγελοι του μικρού ήρωα Μιχάλη, ο οποίος δίνει μεγάλο αγώνα για να σταθεί στα πόδια του. Μάλιστα, ο πατέρας του μικρού ήρωα, Γιώργος Καντής, σε συνέντευξή του στη «δημοκρατική» της Ρόδου, είχε μιλήσει για την… αδυναμία του Μιχάλη στον πρόεδρο της ΝΔ και για το πώς η φωτογραφία τους στη Ρόδο τότε, έκανε τον γύρο της Ελλάδας. Παράλληλα είχε αναφερθεί στην δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα του παιδιού και της οικογένειας, για το πόσο αφιλόξενη πόλη είναι η Ρόδος για τα ΑΜΕΑ, αλλά και για το πόσο αποστασιοποιημένο και απόμακρο είναι το κράτος από τον αγώνα των παιδιών ΑΜΕΑ.

kyriakos-rodos-dyo


Σήμερα ο μικρός Μιχάλης μαζί με την οικογένειά του βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής και παρακολούθησαν την ομιλία του πρωθυπουργού πλέον Κυριάκου Μηστοτάκη και όλη τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ είχε περιοδεύσει στα Δωδεκάνησα.

kyriakos-rodos-tessera
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης