Πέτσας: Τρία νομοσχέδια έως τις 10 Αυγούστου - «Να περιμένετε εκπλήξεις»

Πέτσας: Τρία νομοσχέδια έως τις 10 Αυγούστου - «Να περιμένετε εκπλήξεις»

Ευνοϊκές ρυθμίσεις «εκπλήξεις» ετοιμάζει η κυβέρνηση - Στην αυριανή επίσημη ενημέρωση παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

petsas
Ευνοϊκές ρυθμίσεις – «έκπληξη», ανάλογες με εκείνες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το περασμένο Σάββατο κατά την έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων, ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν στην Βουλή τρία και όχι δύο νομοσχέδια με στόχο να ψηφιστούν έως τις 10 Αυγούστου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πολυνομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος θα σπάσει σε δύο μέρη με το πρώτο να κατατίθεται την Τετάρτη, ενώ το τρίτο σχέδιο νόμου θα είναι το φορολογικό που θα ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι νέες εκπλήξεις θα συμπεριληφθούν στο πρώτο πακέτο φοροελαφρύνσεων που θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας στην Βουλή και θα ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία.

Ειδικά για τις διατάξεις που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ και τη διεύρυνση της ρύθμισης των 120 δόσεωνμ οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι θα κατατεθούν ως τα τέλη της εβδομάδας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ώστε να έχουν ψηφιστεί πριν τα τέλη Ιουλίου και να τεθούν αμέσως σε εφαρμογή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης