Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκαθαρίζει: Δεν μου αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκαθαρίζει: Δεν μου αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Το τοπίο επιχείρησε να διαλευκάνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά την ομιλία του στον Economist - Φιλοκυβερνητικά μέσα τον εμφάνιζαν υποστηρικτή της Συμφωνίας με τα Σκόπια

4855648
«Σαφώς και δεν μου αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να τάσσεται υπέρ αυτής, μέσα από την ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

«Υλικό προς στρέβλωση» χαρακτήρισε συγκεκριμένα ο υπουργός «όλα όσα ακούγονται» σχετικά με τη Συμφωνία.

Εξερχόμενος της Βουλής δήλωσε τα εξής: «Eξηγούμαι λοιπόν για να μην παρεξηγούμαι. Στο συνέδριο του ECONOMIST, μπροστά σε διεθνές ακροατήριο, είπα ότι για να σταθεί η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να μην παραβιάζονται ουσιώδεις όροι της από κάποιο μέρος».

Ο υπουργός Αμυνας συνέχισε για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας: «Ηταν σαφής ο αποδέκτης… ήταν σαφές για ποιον ήταν. Απλά αυτό έγινε ανεπαισθήτως στη διπλωματική γλώσσα που άρμοζε στην συγκεκριμένη περίσταση. Σαφώς και δεν μου αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών».

«Είναι μια νομική θεώρηση, δεν έχει καμία σχέση με το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει. Η συμφωνία προφανώς δεν μου αρέσει. Προφανώς δεν αρέσει στην Νέα Δημοκρατία Προφανώς δεν αρέσει στην Κυβέρνηση… Ολα τα άλλα που ακούγονται είναι υλικό προς στρέβλωση», τόνισε, ακόμη, επιχειρώντας να μην αφήσει περιθώριο παρεξηγήσεων και να δώσει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να εμφανίζεται ως υποστηρικτής της Συμφωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης