Συνάντηση προεδρείου ΓΕΝΟΠ - Χατζηδάκη: Το ζήτημα της ΔΕΗ είναι εθνικό

Συνάντηση προεδρείου ΓΕΝΟΠ - Χατζηδάκη: Το ζήτημα της ΔΕΗ είναι εθνικό

Η ομαλή μετάβαση της επιχείρησης προς όφελος πολιτών και εργαζομένων βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων

4856442
Το ζήτημα της δεινής θέσης στην οποία έχει περιέλθει η ΔΕΗ, αλλά και προτάσεις για τη σωτηρία της επιχείρησης τέθηκαν στη συνάντηση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

«Τα σχέδια της κυβέρνησης για το μέλλον της ΔΕΗ ήρθαμε να συζητήσουμε με τον υπουργό» είπε ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας Γιώργος Αδαμόπουλος εισερχόμενος στο υπουργείο.

Όπως τόνισε, ο υπουργός δέχθηκε «αίτημά μας για να συζητήσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ το οποίο είναι εθνικό ζήτημα. Δεν προσφέρεται για στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις και θα συζητήσουμε τα νέα σχέδια για πλήρη σωτηρία της επιχείρησης. Περιμένουμε να γίνει το καλύτερο δυνατό τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους πολίτες. Θα ακούσουμε τις προτάσεις του υπουργείου και θα τοποθετηθούμε στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Αντώνης Καράς ανέφερε ότι η επιχείρηση βρίσκεται σε «δεινή θέση και χρειάζεται ομαλή μετάβαση προς όφελος της επιχείρησης, των πολιτών και των εργαζόμενων. Θα ακούσουμε τον υπουργό, θα λειτουργήσουν τα όργανα και θα πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις» τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης