Ο Βαρουφάκης έφτασε στη Βουλή με τον «στρατό» του - Δείτε φωτογραφίες

Ο Βαρουφάκης έφτασε στη Βουλή με τον «στρατό» του - Δείτε φωτογραφίες

Στην κορυφή του... σχηματισμού που σε άλλους θύμισε Peaky Blinders και σε άλλους τους Ocean's Eleven, o Γιάνης Βαρουφάκης με τη Δανάη Στράτου, έχοντας εκ δεξιών τους τη Σοφία Σακοράφα

IMG_9371
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν μια από τις παρουσίες που όλοι περίμεναν να δουν κατά την τελετή ορκωμοσίας των 300 της νέας Βουλής - ειδικά μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε, το περασμένο Σάββατο, στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, λοιπόν, φρόντισε να μην διαψεύσει τις... προσδοκίες καθώς μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΜεΡΑ 25 και οι συγγενείς τους.

Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο Γιάνης Βαρουφάκης και τα στελέχη του κόμματός του μπήκαν στο χώρο της Βουλής σαν... στρατός θυμίζοντας σε άλλους τους Peaky Blinders από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και σε άλλους τους Ocean's Eleven από την ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Στην κεφαλή αυτού του ιδιότυπου «στρατιωτικού σχηματισμού» ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατώντας από το χέρι του τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και έχοντας εκ δεξιών του δίκην «υπαρχηγού» τη Σοφία Σακοράφα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

IMG_9371
IMG_9370
vouli2
Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης