Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Κώστα Καραμανλή μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής – Συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

mitsotakis_karamanlis
Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις συζητήθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Η συνάντηση των δύο πολιτικών ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι στη Βουλή, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών. 

Μετά το τέλος της συνάντησης, δεν υπήρξαν δηλώσεις.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είναι λακωνική και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να προτείνεται για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν το μεσημέρι μετά την ορκωμοσία των βουλευτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και οι προοπτικές που διανοίγονται για την χώρα μας μετά τη νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ, Καραμανλή για τη θερμή στήριξη και τη συμβολή του στην πολιτική αλλαγή που έλαβε χώρα την 7η Ιουλίου»

Κλείσιμο
Ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχε πραγματοποιήσει για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από πρωθυπουργός δημόσια ομιλία στο Βελλίδειο, καθώς και περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο στήριξης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.




mitsotakis_karamanlis1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης