Μαυρωτάς στον «Θέμα 104,6»: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού – Παραιτήθηκα από αντιπρόεδρος του Ποταμιού

Μαυρωτάς στον «Θέμα 104,6»: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού – Παραιτήθηκα από αντιπρόεδρος του Ποταμιού

Όπως είπε ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ήταν μια προσωπική του απόφαση και για αυτό τον λόγο υπέβαλε την παραίτησή του από την αντιπροεδρία του Ποταμιού

Mavrotas_Giorgos_2019-1021x576
Τον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, εξήγησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Με πήρε τηλέφωνό ο πρωθυπουργός, μου είπε ότι θέλει να αναλάβω τη συγκεκριμένη θέση, είναι τιμητικό να σε παίρνει ο πρωθυπουργός, η αγάπη μου για τον αθλητισμό είναι δεδομένη. Απάντησηα καταφατικά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω από αυτή τη θέση», είπε ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς όπως είπε υπέβαλε την παραίτησή του από αντιπρόεδρος του Ποταμιού, καθώς εξήγησε ότι ήταν μια προσωπική του απόφαση.

«Αυτό νομίζω ότι ήταν το πρέπον γιατί ήταν προσωπική μου απόφαση», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις για την επιλογή του, σε σχέση με το γεγονός ότι ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε «στο συγκεκριμένο θέμα είχαμε μια διαφορετική άποψη. Από εδώ και πέρα πρέπει να δούμε πως θα μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από αυτή τη συμφωνία».

Απαντώντας στο εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης του ευχήθηκε, καλή επιτυχία, ο νέος γενικός γραμματέας Αθλητισμού είπε «ο Σταύρος ήταν επιφυλακτικός να αναλάβω μια τέτοια θέση, του είπα ότι έχει συναισθηματικά κίνητρα και το δέχτηκε».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης