Στις Βρυξέλλες ο Νίκος Δένδιας – Συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

nikoas

Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο επίκεντρο του Συμβουλίου θα είναι οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η λήψη μέτρων έναντι της Τουρκίας. Επιπλέον, θα συζητηθούν εξελίξεις σχετικά με τη Συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν (JCPOA), καθώς και διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις στο Σουδάν, την Αιθιοπία, το Ιράκ και τη Βενεζουέλα.

Οι υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν επίσης και για τις εξωτερικές πτυχές της μετανάστευσης, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα με τον ομόλογό τους της Μολδαβίας.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο Νίκος Δένδιας θα έχει σειρά συναντήσεων με ομολόγους του, μεταξύ των οποίων και ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, τον οποίο συνάντησε το πρωί της Δευτέρας.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

Ο Δένδιας

Φεύγει για Ουάσιγκτον αμέσως, έχει ραντεβού με πομπεο την Τετάρτη το πρωί Ούτε στην ορκωμοσία της βουλης δεν θα παρευρεθεί... δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης