Κοινή γραμμή από Πατούλη - Κεραμέως: «Κανένα παιδί εκτός δομής»

Κοινή γραμμή από Πατούλη - Κεραμέως: «Κανένα παιδί εκτός δομής»

Η καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης ήταν το βασικό ζήτημα στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με την Υπουργό Παιδείας

patoulis_kerameos
Το ζήτημα της καθολικής εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Είναι ήδη γνωστή η στάση της κυβέρνησης υπέρ της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και αναμένονται ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δομές και ανθρώπινο δυναμικό για να την υποστηρίξουν. Σήμερα μάλιστα, η κ. Κεραμέως, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε: «Θα προβούμε σε ενέργειες με γνώμονα να μη μείνει κανένα παιδί εκτός δομής».

«Στόχος μας είναι κανένα παιδί να μη βρεθεί εκτός δομής», επανέλαβε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξερχόμενος από το γραφείο της υπουργού, μετά τη δική τους συνάντηση, νωρίτερα σήμερα.

Πρόσθεσε, δε, ότι δεν δόθηκε σήμερα κάποια οριστική απάντηση σε ό,τι αφορά την καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ωστόσο, ανέφερε: «Είμαστε σε σωστή κατεύθυνση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης