Σαμαράς για Άδωνι Γεωργιάδη: Είναι ο μικρός μου αδελφός, είναι παλικάρι

Σαμαράς για Άδωνι Γεωργιάδη: Είναι ο μικρός μου αδελφός, είναι παλικάρι

Ο πρώην πρωθυπουργός και πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Μαρούσι  - Δείτε τον χαιρετισμό του Αντώνη Σαμαρά

adonis-ekdilosi-tessera
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο μικρός μου αδελφός, είναι παλικάρι και στα δύσκλοα στάθηκε μπροστά. Αυτό δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε χαιρετισμό του στην κεντρική προεκλογική ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης και κατά πληροφορίες ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τον φέρουν πρώτο σε σταυρούς.
Παρόντα, εκτός από τον κύριο Σαμαρά, ήταν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πλήθος κόσμου, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των δεκάδων εθελοντών που βοηθούν τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκστρατεία του, με πρώτη την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ παρών ήταν και ο νέος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Δείτε το βίντεο με τον χαιρετισμό του Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο Μαρούσι.


adonis-ekdilosi-tessera
adonis-samaras-ena
adonis-samaras-dyo
adonis-evgenia-dyo
adonis-evgenia-ena


adonis-ekdilosi-dyo
adonis-ekdilosi-ena
adonis-ekdilosi-pente
adonis-ekdilosi-tria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης