ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Εξαιτίας του Τσίπρα ακυρώθηκε - Δήλωνε κουρασμένος

ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Εξαιτίας του Τσίπρα ακυρώθηκε - Δήλωνε κουρασμένος

Το debate θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν ο κ. Τσίπρας είχε παραμείνει στην αρχική συμφωνία των κομμάτων για την 1η Ιουλίου την οποία ο ίδιος ακύρωσε αναφέρει ο Περισσός και προσθέτει:  «Θεωρούμε την προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ πολύ σοβαρή υπόθεση για να εξαρτάται απ' τα καπρίτσια και τους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα»

perissos-566x330
"Το debate θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν ο κ. Τσίπρας είχε παραμείνει στην αρχική συμφωνία των κομμάτων για την 1η Ιουλίου, την οποία ο ίδιος ακύρωσε επικαλούμενος λόγους "κόπωσης" και την οποία ο ίδιος επανέφερε ξαφνικά μετά από 3 ημέρες, παρά το γεγονός ότι η δυσκολία εξεύρεσης νέας κοινής ημερομηνίας είχε διαφανεί ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή" αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τη δήλωσή του Αλ. Τσίπρα σχετικά με το debate.

"Είναι γνωστό στα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής ότι το ΚΚΕ άλλαξε δύο φορές το πρόγραμμα κεντρικών συγκεντρώσεών του, για να βρεθούν οι ημερομηνίες και να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση του debate. Θεωρούμε την προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ πολύ σοβαρή υπόθεση για να εξαρτάται απ' τα καπρίτσια και τους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα, που όπως αποδεικνύει η πορεία των γεγονότων και η πολιτική εκμετάλλευση που γίνεται, μάλλον συνειδητά μεθόδευσε ο ίδιος αυτή την εξέλιξη" καταλήγει το σχόλιο του Κόμματος.

«Στις 8 Ιουλίου μπορούμε να είμαστε εμείς πιο δυνατοί»

Νέο σποτ κυκλοφόρησε το ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το σποτ δείχνει εργαζόμενους και νέους εν ώρα εργασίας, μελέτης και κινητοποιήσεων, ενώ ακούγεται το εξής ηχητικό μήνυμα: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Με την ψήφο μας μπορούμε να επιλέξουμε ξανά κάποιον από αυτούς που μας μαυρίζουν τη ζωή. Μπορούμε όμως και να επιλέξουμε τον αντίπαλό τους. Να επιλέξουμε την αλήθεια μας, το δίκιο μας, τις ανάγκες μας. Δίνουμε δύναμη στο κόμμα που βρίσκεται με συνέπεια στο πλευρό μας, στη Βουλή, στους χώρους δουλειάς, στους καθημερινούς αγώνες.

Στις 8 Ιουλίου μπορούμε να είμαστε εμείς πιο δυνατοί. Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας: Η δύναμή σου την επόμενη μέρα».

Στις 8 Ιουλίου μπορούμε να είμαστε εμείς πιο δυνατοί - ΚΚΕ
Κλείσιμο


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης