Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη συναυλία των Jethro Tull στο Ηρώδειο με την κόρη του

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη συναυλία των Jethro Tull στο Ηρώδειο με την κόρη του

Ευδιάθετος και συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη ο πρόεδρος της Νέας  Δημοκρατίας έδωσε το παρών σε μία μοναδική βραδιά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού - 

kiriakos_mitsotakis
Τη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος της κλασικής ροκ Jethro Tull στο Ηρώδειο παρακολούθησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με την μικρότερη κόρη του, Δάφνη.

Οι Jethro Tull γιορτάζουν την 50η τους επέτειο, σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου σε μία μοναδική βραδιά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού γεμάτη  μουσική!

mitsotakis_irodeio

jetro

Το InstaStory του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε story από τη συναυλία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Κλείσιμο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Jethro Tull
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει αύριο, Κυριακή 16 Ιουνίου, και μεθαύριο, Δευτέρα 17 Ιουνίου, στην Ήπειρο και τη Λευκάδα. Αύριο στις 12:00 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μέτσοβο. Το απόγευμα θα μεταβεί στην Άρτα και στις 19:30 θα κάνει στάση στις φυτείες ακτινιδίου που επλήγησαν την περασμένη Δευτέρα από χαλαζόπτωση.

Στις 20:00 θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και επιχειρηματίες επαγγελματικών κλάδων που συνδέονται με την αλυσίδα διατροφής. Τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Λευκάδα και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την πολιούχο, Παναγία Φανερωμένη, στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης