Αποστολάκης για 99 παραβιάσεις: Οι τουρκικές μεθοδεύσεις δεν βοηθούν να πέσει η ένταση

Αποστολάκης για 99 παραβιάσεις: Οι τουρκικές μεθοδεύσεις δεν βοηθούν να πέσει η ένταση

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι είναι προς όφελος Ελλάδας και Τουρκίας να σταματήσουν οι παραβιάσεις - Σημείωσε ότι οι τουρκικές ενέργειες δεν βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση

apostolakis_p2002jf
Μεθοδεύσεις και τρόπους αντίδρασης που δεν βοηθούν να πέσει η ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία καταλόγισε στην Άγκυρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, κατά την τελετή παραλαβής νέων εκπαιδευτικών αεροσκαφών από την Πολιτική Αεροπορία.

«Οι συζητήσεις και οι προσπάθειες έχουν σχέσει και στόχο να πέσει η ένταση. Με αυτές τις μεθοδεύσεις και με αυτούς τους τρόπους αντίδρασης δεν βοηθάνε σε μια τέτοια κατεύθυνση», τόνισε ο κ. Αποστολάκης, ερωτηθείς για το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι είναι προς όφελος και των δύο πλευρών να σταματήσουν οι παραβιάσεις και αυτού του τύπου οι ενέργειες, προσθέτοντας ότι « αντιμετωπίζονται και αναχαιτίζονται όλες οι παραβιάσεις, όπως προβλέπεται και όπως έχουμε ως πάγια τακτική μας».

Αναλυτικά, ο διάλογος του κ. Αποστολάκη με δημοσιογράφο έχει ως εξής:

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Υπουργέ, αν μου επιτρέπετε μια ερώτηση. Προχθές είχαμε 84 παραβιάσεις από τους Τούρκους, χθες 99, παρά μία 100. Κάποιο σχόλιο γι’ αυτό το κρεσέντο από πλευράς Τούρκων; Τι σκοπεύουν; Τι αποβλέπουν; Γιατί είμαστε και σε προεκλογική περίοδο.

Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Δε μπορούμε να κάνουμε ανάλυση σε ένα λεπτό του τι προβλέπουμε, αλλά αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι οι συζητήσεις και οι προσπάθειες έχουν σχέση και στόχο να πέσει η ένταση. Με αυτές τις μεθοδεύσεις και με αυτούς τους τρόπους αντίδρασης δε βοηθάνε σε μια τέτοια κατεύθυνση. Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε προς όφελος και των δύο πλευρών να σταματήσουν οι παραβιάσεις και αυτού του τύπου οι ενέργειες. Αντιμετωπίζονται και αναχαιτίζονται όλες οι παραβιάσεις, όπως προβλέπεται και όπως έχουμε ως πάγια τακτική μας».


Αποστολάκης για τουρκικές παραβιάσεις: Οι τουρκικές μεθοδεύσεις δεν βοηθούν να πέσει η ένταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης