Νίκος Ξυδάκης: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν ωμή και υπερβολικά ειλικρινής

Νίκος Ξυδάκης: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν ωμή και υπερβολικά ειλικρινής

«Ηταν υπερβολικά ειλικρινής, έφτασε σε ένα όριο ωμότητος και είπε ναι, είχα κάποιες γνωριμίες», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 

nikos_xiakis_Atiika
Την εικόνα της Βουλής με τις τροπολογίες-ρουσφέτια και τους διορισμούς/μετατάξεις συγγενών και συνεργατών στο… παρά πέντε των εκλογών, σχολίασε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο AtticaTV (και στην εκπομπή «Εμπράκτως»).

«Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν υπερβολικά ειλικρινής, έφτασε σε ένα όριο ωμότητος και είπε ναι, είχα κάποιες γνωριμίες». Ερωτηθείς αν η κ. Χριστοδουλοπούλου έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ο κ. Ξυδάκης ανέφερε πως « η κ. Χριστοδουλοπούλου σε γραπτή της δήλωση ζήτησε συγγνώμη». O κ. Ξυδάκης, που είναι υποψήφιος βουλευτής στον νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, τόνισε πως «οσάκις ετέθη ένα ζήτημα τέτοιου χειρισμού που αγγίζει θέματα ορθής συμπεριφοράς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευαισθησία να παραιτηθούν και να μιλήσουν κοιτώντας στα μάτια τους ανθρώπους».  Τα πυρά του έστρεψε ο κ. Ξυδάκης στη Ν.Δ. αφήνοντας αιχμές για ρουσφέτια.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος  Μπογδάνος παραδέχθηκε ότι «όλοι έχουμε βάλει το χέρι ως παρατάξεις, τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ έχουν πρωτοστατήσει» στο φαινόμενο αυτό κατά το παρελθόν. Επιπλέον, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε πως «ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αμείλικτος και πως όποιος ξεκουνήσει από τη γραμμή της ακεραιότητας και της διαφάνειας θα φάει τη ράβδο».

Ο βουλευτής και ιστορικό ηγετικό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος στη μετεκλογική στρατηγική του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως «είμαστε εδώ για να υπερασπίσουμε την αυτονομία της παράταξής μας, την πρόταση μας για προοδευτικές λύσεις, το πρόγραμμα Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ότι ο προοδευτικός πόλος, το πολιτικό σύστημα είναι μόνο το ΚΙΝΑΛ».

Αναφερόμενος στη Ν.Δ. ο κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, τόνισε ότι «είμαστε εδώ για να σκεφτούμε μετά με επίγνωση της εθνικής μας ευθύνης και συνείδησης, αλλά παράλληλα και με την επιμονή να υπάρξει διέξοδος στη χώρα και όχι αναπαραγωγή του αδιεξόδου, γιατί έτσι πιστεύω πως θα γίνει με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».


Νίκος Ξυδάκης: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν ωμή και υπερβολικά ειλικρινής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης