ΝΔ για Τσίπρα: Επιχείρησε να πείσει τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα

ΝΔ για Τσίπρα: Επιχείρησε να πείσει τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα

«Είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός - Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν» αναφέρει η ΝΔ για τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

5bcd9c50cd3a1814503d5463
«Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα. Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές» σημείωσε η ΝΔ για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ακόμα ότι «Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν» ανέφερε.

Η Νέα Δημοκρατία έβαλε στο στόχαστρό της και την ΕΡΤ « Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση» σημείωσε στην ίδια ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης