«Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι»: Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων

«Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι»: Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων

Ο Βασίλης Λεβέντης επιχειρεί να δώσει μια... αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή, εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης

spot_leventis
Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές φέρνει στο προσκήνιο την μεγάλη πληγή του πελατειακού κράτους.

Προεκλογικό σποτ. Εθνικές 2019. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΟΙ.


Ρουσφέτια και διαφθορά βασανίζουν τη χώρα μας και το πελατειακό κράτος συνεχίζει ακμαίο το καταστροφικό έργο του. Ο Βασίλης Λεβέντης εισβάλλει στο γραφείο του διεφθαρμένου γενικού γραμματέα του "Υπουργείου Μέσων", για να... καθαρίσει το τοπίο!

Στο σποτ παρουσιάζονται φίλοι της Ένωσης Κεντρώων να εκφράζονται απαισιόδοξα για την εξέλιξη του πελατειακού κράτους, αλλά και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Την ίδια στιγμή, ο διεφθαρμένος γενικός γραμματέας κάθεται αυτάρεσκα στο γραφείο του, φωνάζοντας "δεν με κουνάει κανένας, είμαι αυτοδύναμος!"

Αυτή την απαισιοδοξία καταρρίπτει η φωνή του Βασίλη Λεβέντη, που έρχεται να... βάλει τάξη στα πράγματα και να δώσει την αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή, εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Κλείσιμο
Στο ρόλο του διεφθαρμένου υπουργού, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης, ο οποίος κατεβαίνει και υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Αιτωλοακαρνανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης