Κυρανάκης στο ΘΕΜΑ 104.6: «Ας καταλάβουν στην Αριστερά ότι τα επιδόματα πληρώνονται από τους φόρους»

Κυρανάκης στο ΘΕΜΑ 104.6: «Ας καταλάβουν στην Αριστερά ότι τα επιδόματα πληρώνονται από τους φόρους»

«Η Νέα Δημοκρατία συνειδητά επενδύει σε πολιτικές που θα ενισχύσουν την ιδιωτική οικονομία. Αυτό το κάνει, γιατί τα επιδόματα, οι συντάξεις, οι μισθοί και οι δαπάνες στο Δημόσιο πληρώνονται από τους φόρους και τις εισφορές του ιδιωτικού τομέα» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Νότια της Β' Αθηνών

kyranakis-nd
Στη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στα Νότια της Β' Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΘΕΜΑ 104,6, «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» με τους Γιώργο Πιέρρο και Γιώργο Κουβαρά.

«Η Νέα Δημοκρατία συνειδητά επενδύει σε πολιτικές που θα ενισχύσουν την ιδιωτική οικονομία. Αυτό το κάνει, γιατί τα επιδόματα, οι συντάξεις, οι μισθοί και οι δαπάνες στο Δημόσιο πληρώνονται από τους φόρους και τις εισφορές του ιδιωτικού τομέα» υποστήριξε.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα, σε οποιοδήποτε επάγγελμα, σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα και αν ανήκουμε, ότι μόνο αν ενισχυθεί και μεγαλώσει η ιδιωτική οικονομία, έχουμε όλοι όφελος. Αυτό λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πιστεύω ότι θα το κάνει πολύ αποτελεσματικά» τόνισε ο κ. Κυρανάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης