Παύλος Χρηστίδης: Την Τετάρτη η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής

Παύλος Χρηστίδης: Την Τετάρτη η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής

«Είναι πολύ πιθανό να είμαι υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β΄Αθηνών», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

xristidis-1024x611
Την Τετάρτη θα ανακοινώσει το Κίνημα Αλλαγής τα ψηφοδέλτιά του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος μιλώντας στο One Channel είπε ότι «είναι πολύ πιθανό» να είναι τελικά υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β΄Αθηνών.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε πως «το κλίμα που συναντήσαμε στις περιοδείες μας ήταν ένα κλίμα που μας έδειχνε ότι μπορεί να είμαστε και πολύ πιο πάνω. Δυστυχώς, όμως, το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ παρέσυρε ένα κομμάτι των ψηφοφόρων».

Π. Χρηστίδης στο One Channel: Θα είμαι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β' Αθηνών

Μιλώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις με τη ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, υποστήριξε πως «δεν ήθελε κανένας να ακολουθηθεί αυτός ο δρόμος», υπογραμμίζοντας πως κατά το παρελθόν υπήρξαν αρκετά λάθη.

Παράλληλα, έθεσε τους στόχους του κόμματος για την επόμενη ημέρα, σημειώνοντας πως «θα πλησιάσουμε όλους όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι δικοί μας ψηφοφόροι», ωστόσο δεν θέλησε να βάλει κάποιο συγκεκριμένο πήχη «γιατί θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στα πράγματα».

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χρηστίδης αποκάλυψε πως την Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση σε αυτά. Συμπλήρωσε μάλιστα πως ο ίδιος θα κατέβει ως υποψήφιος.

Αναφερόμενος δε στο «όργιο ρουσφετιών» στη Βουλή, χαρακτήρισε «βαθιά ανήθικο» αυτό που επιχείρησε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και «αυτό το οποίο αποκάλυψε με κυνισμό η κυρία Χριστοδουλοπούλου, η οποία μάλιστα είπε και μισή συγγνώμη που δείχνει ότι έχει χαθεί εντελώς το φιλότιμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης