Τροπολογία για την συνέχιση της λειτουργίας των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Τροπολογία για την συνέχιση της λειτουργίας των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας - Τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν αποδεικτικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας

ellinika_amyntika_systimata_1
Παρατείνεται για επιπλέον 6 μήνες από την 22α Ιουνίου 2019, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, η δυνατότητα να χορηγηθούν στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αποδεικτικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Η σχετική τροπολογία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας κατατέθηκε εκπρόθεσμα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας " Κύρωση των επιμέρους συμβάσεων για τα έργα V και VI της από 06-09-2018 σύμβασης δωρεάς μεταξύ του ιδρύματος " Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος" και του ελληνικού δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα υγείας.

Σκοπός της τροπολογίας είναι να διευκολυνθεί η συμμετοχή της εταιρείας σε διαγωνισμούς ανάληψης εκτέλεσης δημοσίων έργων ή προμηθειών από το δημόσιο τομέα και η περαιτέρω δυνατότητα είσπραξης χρημάτων από το ελληνικό δημόσιο. Παράλληλα διασφαλίζεται η αναστολή μέτρων αναγκαστικής και διοικητικής εκτέλεσης σε βάρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας της ως άνω εταιρείας, εξασφαλίζεται η καταβολή των μισθών των εργαζομένων και η ομαλή λειτουργία της όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης