Ούτε λέξη από Βούτση για τα ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ: Εγώ λειτούργησα με πλήρη θεσμική προσήλωση

Ούτε λέξη από Βούτση για τα ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ: Εγώ λειτούργησα με πλήρη θεσμική προσήλωση

Αποφεύγοντας να μιλήσει για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών που δείχνουν ότι φίλοι και συγγενείς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βολεύονται σε υπηρεσίες του κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε: «προσπαθήσαμε να κινηθούμε με πλήρη θεσμική προσήλωση σε ότι αφορά τα σημεία που εξουσίες έρχονται σε επαφή»

voutsis01
Σε απολογισμό της θητείας του στο προεδρείο της Βουλής προχώρησε ο κ. Νίκος Βούτσης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστηρίζοντας ότι λειτούργησε με πλήρη θεσμική προσήλωση.

Αποφεύγοντας να μιλήσει για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών που δείχνουν ότι φίλοι και συγγενείς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βολεύονται σε υπηρεσίες του κοινοβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε: «Επι τη λήξη αυτής της περιόδου αποτιμώντας από την πλευρά μου την περίοδο που προηγήθηκε να πω ότι προσπαθήσαμε να κινηθούμε με πλήρη θεσμική προσήλωση σε ότι αφορά τα σημεία που εξουσίες έρχονται σε επαφή.

Ήταν πολλές αυτές οι στιγμές. Σεβόμαστε απολύτως τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της και τις αποφάσεις της». Παράλληλα, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στην αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας στην ρηματική διακοίνωση που απηύθυνε η χώρα μας αναφορικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις λέγοντας «Με αφορμή την επίσημη απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας θέλω να είμαι ευθύς: από πλευράς ελληνικής Βουλής ξεκαθαρίζουμε ότι το σύνολο των αξιώσεων που περιγράφονται στην ρηματική διακοίνωση παραμένουν ενεργές και απαράγραπτες και πρέπει να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ευαισθησία από όλους μας και από όλα τα κράτη».


Βούτσης - Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης