Θεανώ Φωτίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλύψει τη διαφορά των 9,5 μονάδων

Θεανώ Φωτίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλύψει τη διαφορά των 9,5 μονάδων

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη κατά την ομιλία της σε μέλη και φίλους του κόμματος στον Βόλο

4737126
Την αισιοδοξία της ότι η διαφορά των 9,5 μονάδων στις ευρωεκλογές, μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αναστρέψιμη, εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε ανοιχτή συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ στο αμφιθέατρο του Μεταξουργείου, στον Βόλο.

Η Θεανώ Φωτίου επεσήμανε προς τους παρευρεθέντες, ότι όπως αντιλαμβάνεται, «ο λαός ανησυχεί μη τυχόν και χαθούν όσα κατάφερε με μεγάλες θυσίες» και ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα του κόμματος για την προσεχή τετραετία, θα αναλυθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναφέρθηκε και στα ποσοστά που έλαβαν στις ευρωεκλογές η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «τα νούμερα δείχνουν πως χάσαμε ένα μεγάλο κοινό, που δεν ήρθε να ψηφίσει. Δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης βρίσκεται στις ψήφους του. Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη δεξαμενή, στην οποία απευθυνόμαστε κατ' αρχήν και οι οποίοι πιστεύουμε πως είναι οι ρυθμιστές των εκλογών. Αυτοί μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης