Γεννηματά: Δεν επιδίωξα ποτέ τη ρήξη, όμως στηρίζω με νύχια και με δόντια τη στρατηγική μας

Γεννηματά: Δεν επιδίωξα ποτέ τη ρήξη, όμως στηρίζω με νύχια και με δόντια τη στρατηγική μας

«Δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι πολιτική επιλογή» ανέφερε σχετικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας η Φώφη Γεννηματά - Επιφυλάξεις και αποστάσεις από στελέχη όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

fofi_main01
«Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε, εμείς αντέξαμε στο γαλάζιο Ποτάμι» ξεκίνησε την ομιλία της σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα ευρωεκλογών και δημοτικών / περιφερειακών εκλογών η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που εφάρμοσε σκληρές πολιτικές λιτότητες και φεύγει με παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα, καλλιεργώντας πολιτική διχασμού.

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ηττηθεί οριστικά, συνέχισε, γιατί έκανε ζημιά στη χώρα με τη στάση ζωής του στα θέματα που αντιμετώπισε. 

Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε πως το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε διάλογο με τους πολίτες που τον πίστεψαν, αλλά είδαν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται. 

«Αυτή τη στρατηγική υπηρετούν όλες οι επιλογές, δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι πολιτική επιλογή» ανέφερε σχετικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

Επιδιώξα πάντα την ενότητα και ποτέ την ρήξη, συνέχισε. Όμως στηρίζω με νύχια και με δόντια τη στρατηγική μας. 

«Έχω επίγνωση της αγωνίας, θα βγούμε πιο δυνατοί, θα αξιοποιήσουμε το σύνολο του δυναμικού, θα προχωρήσουμε με ενότητα» διαβεβαίωσε τα στελέχη.

«Προχωρούμε με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας γιατί ξέρουμε να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα» είπε σε μία έμμεση αναφορά στην κόντρα της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε όλα τα στελέχη να δώσουν τη μάχη για να φθάσει η πολιτική γραμμή στους πολίτες. 

Από την πλευρά τους τα στελέχη (Ανδρέας Λοβέρδος, Λεωνίδας Γρηγοράκος κα) επισήμαναν την ανάγκη να διασφαλιστεί η ενότητα ώστε όλοι μαζί να δώσουν τη μάχη των εκλογών. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε στελέχη, ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Γιάννης Μανιάτης. Στην ανάγκη να μπει τέλος στην εσωστρέφεια αναφέρθηκαν ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Γιάννης Κουτσούκος, ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επεσήμανε την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να διευκρινίσει την πολιτική των μετεκλογικών συνεργασιών.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής

Μετά από την πολύωρη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης