«Βόμβες» Γρηγοράκου στον ΘΕΜΑ 104,6: Χωρίς τον Βενιζέλο οδηγούμαστε σε πλήρη αποσύνθεση

«Βόμβες» Γρηγοράκου στον ΘΕΜΑ 104,6: Χωρίς τον Βενιζέλο οδηγούμαστε σε πλήρη αποσύνθεση

«Εμένα μου ζήτησαν να αποχωρήσω για μπουν στη θέση μου κάποιοι νέοι» είπε ο βουλευτής της Λακωνίας που διάβασε στον αέρα το «εσωκομματικό μήνυμα»  

700700_1
Τη βεβαιότητα του ότι το ΚΙΝΑΛ θα οδηγηθεί σε πλήρη αποδιοργάνωση και αποσύνθεση αν δεν βρεθεί λύση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του κόμματος Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μιλώντας στους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε ακόμα ότι η μόνη λύση είναι τοποθετηθεί ο κ. Βενιζέλος στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος και ο Γιώργος Καμίνης στη δεύτερη.

«Αυτή είναι η μόνη λύση. Αλλιώς οδηγούμαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση και αποσύνθεση» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γρηγοράκος κατήγγειλε ότι κάποιοι συνωμοτούν στο ΚΙΝΑΛ και αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα εσωκομματικό μήνυμα απο τη Νομαρχιακή Επιτροπή που όπως αποδείχθηκε δεν προερχόταν από εκεί - και το οποίο ανέφερε ότι πρέπει να φύγουν οι παλιοί και να μπουν νέα στελέχη!

«Επικοινώνησα με τον Γραμματέα και της Νομαρχιακής και δεν γνώριζε τίποτα» είπε επίσης ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος ανέγνωσε το σχετικό μέιλ στον αέρα...

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Λεωνίδα Γρηγοράκου στον ΘΕΜΑ 104,6

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης