«Έρχονται πολύ καλύτερα χρόνια για τον Πειραιά» το μήνυμα Μώραλη-Μαρινάκη μετά τη νέα νίκη

moralis-marina

«Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους» το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Πειραιά έστειλαν ο επανεκλεγείς δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Τα επόμενα 4 χρονια θα είναι πολύ καλύτερα» ήταν η χαρακτηριστικη φράση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομιλία του μπροστά στους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμου «Πειραιάς Νικητής» για να γιορτάσουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την επανεκλογή του Γιαννη Μώραλη στον δημαρχιακό θώκο.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» αύξησε τις δυνάμεις του σε σχέση με το 2014 κατά 2,5 μονάδες αποτελεί επιβεβαίωση της αποδοχής που έχει η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή αλλά και της καθαρής εντολής για συνέχιση των έργων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο Γιάννης Μώραλης επανεξελέγη με ποσοστό 57,81% ενώ το 2014 είχε κερδίσει τον δήμο με ποσοστό 55,23%.

Τόσο ο Γιάννης Μώραλης όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλαν μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον Πειραιά με κοινή συνισταμένη των δηλώσεών τους «θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαιρέσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δεύτερος στην εκλογική μάχη, Νίκος Βλαχάκος, ο οποίος επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη, τον συνεχάρη και δήλωσε ότι «πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε όλοι για έναν ανθρώπινο Πειραιά, για να κάνουμε τον Πειραιά μια πόλη ανθρώπινη, ασφαλή που να αξίζει στα παιδιά μας».

Μώραλης: Κερδισμένη η πόλη

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη ο Γιάννης Μώραλης απευθύνθηκε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και είπε «εσείς πείρατε την τελική αποφαση. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Έστειλε, παράλληλα, μήνυμα ενότητας ότι «θα συνεχίσουμε με όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Όλοι μαζί για τον Πειραιά. Κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί να κερδίσουμε».

Δηλώσεις Μώραλη

Μαρινάκης: Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους

Την χαρά και την ευτυχία του για τη νέα μεγάλη - και δεύτερη κατά σειρά - νίκη του συνδυασμού Πειραιά Νικητή στις δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο Βαγγελης Μαρινάκης στις πρώτες του δηλώσεις.

Εξέφρασε, επίσης, τη σιγουριά του ότι «τα επόμενα 4 χρονια θα είναι πολύ καλύτερα» για τον Πειραιά διαβεβαιώνοντας ότι «θα είμαι δίπλα σας».

Εμφανίστηκε, μάλιστα, ενωτικός τονίζοντας ότι «στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους».

Δηλώσεις Μαρινάκη για νίκη Μώραλη


Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως εξής:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη όλων των Πειραιωτών με έναν Πειραιά Νικητή με έναν Πειραιά που μας κάνει όλους περήφανους.

Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια που η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από τα λάθη του. Είμαισίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους.

Στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον ωραίο αγώνα, για αυτές τις εκλογές, για τα χαμόγελα και την αγάπη που εισπράξαμε.

Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε σε έναν Πειραιά καλύτερο όπως αρμόζει στα παιδιά του Πειραιά. Να είστε καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

novars

Επιθυμία της πλειοψηφίας της επιτροπής είναι να εμφανιστούν αυτοπροσώπως οι συγκεκριμένοι «πρωταγωνιστές» και να καταθέσουν όσα γνωρίζουν, για τον λόγο αυτό εξετάζονται «εναλλακτικοί» τρόποι κλήτευσης 

21765958

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για τη στήριξη που παρείχε στην Ελλάδα σε κρίσιμες στιγμές και ιδίως για την αποτροπή των σχεδίων εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη

IMG-20191016-WA0000

Στη συζήτηση με τον Σαρλ Μισέλ κυριάρχησαν το μεταναστευτικό - προσφυγικό, οι τελευταίες εξελίξεις για το Brexit και η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στη Νοτιανατολική Μεσόγειο και στη Συρία

4861080

Καλεί αύριο σε συνάντηση την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την υλοποίηση των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους ύψους 330 εκατ. ευρώ

4924456

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που τον συνεχάρη για την εκλογή του στην θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκανε λόγο για «επάξια εκλογή η οποία συνιστά έμπρακτη αναγνώριση του υψηλού κύρους που διαθέτει»