Αποτελέσματα για Δήμο Αθηναίων: Νίκη για Μπακογιάννη με 65,25%

Αποτελέσματα για Δήμο Αθηναίων: Νίκη για Μπακογιάννη με 65,25%

Ξεκάθαρη η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας - «Από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις. Υπάρχει μόνο η παράταξη της Αθήνας» το πρώτο του μήνυμα

bakogiannis_arnew
Ξεκάθαρη είναι η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων με ποσοστό μεγαλύτερο του 65%.

Στην πρώτη του δήλωση από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην πλατεία Κολοκοτρώνη ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έστειλε μήνυμα ότι «από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις. Υπάρχει μόνο μια παράταξη, η παράταξη της Αθήνας».

«Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την Αθήνα που μας ενώνει και συμφιλιώνει. Θα πατήσουμε το γκάζι από την 1η Σεπτεμβρίου, πάμε αλλιώς, πάμε όλοι μαζί» συνέχισε με τους συγκεντρωμένους να τον αποθεώνουν.

Δηλώσεις Κώστα Μπακογιάννη για τα αποτελέσματα των εκλογών - OPEN Εκλογές 2/6/2019 | OPEN TV


Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους πολίτες της Αθήνας για την τιμή και την εμπιστοσύνη που εξέφρασαν στο πρόσωπο του, διαβεβαιώνοντας τους ότι «24 ώρες το 24ωρο θα δίνουμε όλο το είναι μας».

Κλείσιμο
Όπως είπε στη θητεία του δεν θα ισχύει η γνωστή ρήση «ο δήμαρχος είναι ο πρώτο πολίτης». «Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ τον κάθε ένα Αθηναίο και Αθηναία. Τώρα τέρμα τα λόγια. Από δω και πέρα δουλειά -δουλειά-δουλειά. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη, μπορεί να μη κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες και μαζί».

Με ολοκληρωμένη την ενσωμάτωση ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 65,25%.

Ο αντίπαλός του και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, συγκεντρώνει αντίστοιχα 34,75%.

athens_pin1
dmos-karta5

Η συμμετοχή στον β΄γύρο των εκλογών στον δήμο της Αθήνας έφτασε το 33,43%.

Η εκτίμηση της Singular Logic όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ έδινε νίκη στον Κώστα Μπακογιάννη με ποσοστό 65,2%.

Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη έφτασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη ευχόμενη στον νέο δήμαρχο της Αθήνας «να δουλέψει σκληρά και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι Αθηναίοι».

«Του εύχομαι να είναι ο εαυτός του και να δουλέψει. Ξέρει τη δουλειά του και είναι σεμνός. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τη νίκη του» συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη.



bakogiannis3
bakogiannis2
bakogiannis1
bakogiannis4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης